Recept

Pringles med gremolatakräm och kallrökt lax

Ca 10 min
8

Recept på goda drinktilltugg kan man aldrig få för många, visst? Här är ett grymt gott sådant som du snabbt svänger ihop och som garanterat kommer bli uppskattat. Extra smart är det att använda ett greppvänligt chips – både praktiskt och snyggt!

Ingredienser

  • 1 rör Pringles Sour Cream & Onion (à 165 g)
  • 100 g kallrökt lax i skivor
  • finskuren gräslök till garnering
  • salt och nymalen svartpeppar
  • Gremolatakräm
  • 200 g naturell cream cheese
  • 2 finrivna vitlöksklyftor
  • finrivet skal av 1 citron
  • 2 msk finhackad persilja

Gör så här

  1. Börja med gremolatakrämen. Blanda ihop färskost, vitlök, citronskal och persilja i en skål. Smaka av med salt och peppar.

  2. Sprid ut chipsen på ett fat.

  3. Lägg på en klick gremolatakräm på varje chips. Toppa med en liten bit kallrökt lax. Garnera med gräslök och strö över lite peppar.


    SMAKA tipsar!
    Fyll en spritspåse med gremolatakrämen och spritsa på chipsen för extra smidig servering. Krämen kan förberedas dagen innan. Förvara i kylen (direkt i spritspåsen om du vill).

Prova ett annat recept med Pringles