![](/contentassets/ffd311ab061942558805dd900facfff3/arvid_secreto_iberico_2459fi8-1x1.jpg?w=1800&quality=90&format=&mode=crop)
![](/contentassets/6a8e71c4ce314d339d8ab7a56e291d08/arvid_rostad_shirachadressing_8283fi8-21x9.jpg?w=1800&quality=90&format=&mode=crop)
Recept
Sriracha-vinägrett
Ca 5 min
4
Du behöver inte mer än ett gäng krispiga salladsblad för att den här suveräna vinägretten ska komma till sin rätt. Bara kolla färgen – så vacker! Men självklart kan du ringla den över en mer matig grönsallad också, eller varför inte en asiatisk nudelsallad med tofu, räkor, biff eller kyckling.
Ingredienser
- ½ msk TABASCO® Sriracha
- 1 tsk flytande honung
- 1 tsk sesamolja
- färskpressad juice av ½ lime
- ½ dl neutral rapsolja
- salt och nymalen svartpeppar
Gör så här
-
Vispa ihop TABASCO® Sriracha, honung, sesamolja och limejuice.
-
Tillsätt oljan först droppvis och sedan i en tunn stråle under fortsatt vispning. Smaka av med salt och peppar.
-
Servera sriracha-vinägretten till valfri grönsallad.