

Recept
Sweet & Spicy vitlöksbröd
Vem gillar inte nygräddat vitlöksbröd? Tänk dig då att det varma brödet med smältande vitlöks- och persiljesmör får smak av en sötstark pepparsås som gör det om möjligt ännu godare. Det är precis vad vi har gjort här. Bara bryt den frasiga baguetten i bitar och njut!
Ingredienser
- 1 baguette
- 100 g rumsvarmt smör
- 1 finriven vitlöksklyfta
- 2 msk hackad persilja
- 2 msk TABASCO® Sweet & spicy pepparsås
- 1 tsk flingsalt
Gör så här
-
Sätt ugnen på 200 grader.
-
Skär sneda skåror halvvägs igenom brödet.
-
Blanda ihop smör, vitlök, persilja, TABASCO® Sweet & spicy pepparsås och flingsalt.
-
Fördela smöret i brödskårorna. Slå in brödet i smörpapper eller aluminiumfolie. Sätt in i mitten av ugnen tills det har blivit frasigt och smöret har börjat smälta, 5–10 minuter.