![](/contentassets/1cc51a88b3024dfe981e583d66705170/croque-monsieur-v2-1x1.jpg?w=1800&quality=90&format=&mode=crop)
![](/contentassets/ef81a5782af9439b80f9c95d9be2fa42/sweet-and-spicy-vitloksbaguette-21x9.jpg?w=1800&quality=90&format=&mode=crop)
Recept
Sweet & Spicy vitlöksbröd
Ca 20 min
4
Vem gillar inte nygräddat vitlöksbröd? Tänk dig då att det varma brödet med smältande vitlöks- och persiljesmör får smak av en sötstark pepparsås som gör det om möjligt ännu godare. Det är precis vad vi har gjort här. Bara bryt den frasiga baguetten i bitar och njut!
Ingredienser
- 1 baguette
- 100 g rumsvarmt smör
- 1 finriven vitlöksklyfta
- 2 msk hackad persilja
- 2 msk TABASCO® Sweet & spicy pepparsås
- 1 tsk flingsalt
Gör så här
-
Sätt ugnen på 200 grader.
-
Skär sneda skåror halvvägs igenom brödet.
-
Blanda ihop smör, vitlök, persilja, TABASCO® Sweet & spicy pepparsås och flingsalt.
-
Fördela smöret i brödskårorna. Slå in brödet i smörpapper eller aluminiumfolie. Sätt in i mitten av ugnen tills det har blivit frasigt och smöret har börjat smälta, 5–10 minuter.